Forum o książkach Stephenie Meyer Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
ogród
Idź do strony 1, 2, 3 ... 48, 49, 50  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum o książkach Stephenie Meyer Strona Główna » Off topic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

ogród
Autor Wiadomość
nowik
Człowiek

Post ogród Odpowiedz z cytatem
witam

Chcę zrobić nowy ogród bo teraz mam przed wjazdem jumbo. problem w tym że jak ostatnio były większe deszcze to strasznie je powybijało i są mega nierówne. A widzę że pod niektórymi marketami są takie fajne podłoża. Znalazłem coś takiego https://www.boiskaikorty.pl/maty-przerostowe Czy myślicie że te maty są w miarę wytrzymałe?? czy można po nich przejechać kosiarką??jakie to są koszty?
Pią Gru 04, 2020 15:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Gru 04, 2020 15:01
Minionek
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
My nawoziliśmy sporo ziemi pod trawę i kwiaty. Przy okazji został bardzo dobrze wyrównany cały teren i teraz nie mamy takich problemów. Nie jestem pewien czy takie maty ci pomogą. W większości mamy w ogrodzie trawę, ale chcieliśmy mieć kilka miejsc na kwiaty i krzewy. Kupiliśmy palisady w Pekabet. W internecie można znaleźć dużo inspiracji w jaki sposób to zrobić.
Czw Cze 24, 2021 19:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stick
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Przy ogrodzie to można się garbu dorobić Very Happy

Czw Cze 24, 2021 21:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jeden
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Można, ale daje to sporo satysfakcji

Sob Lip 03, 2021 08:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hjdu6dd
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
ciekawe jak się sprawdzają.
-
energia fachowiec
Wto Sie 24, 2021 11:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mesja
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Ja tam lubię pracę w ogrodzie, choć prawda jest taka, że jest czasem to wymaga wiedzy jak profesor, to jest naprawdę rozległa dziedzina, choroby, szkodniki, nawożenie, każda roślina wymaga trochę innego podejścia. Ostatnio kupiłam świetny nawóz uniwersalny https://sklepdlaogrodu.pl/pl/p/Nawoz-Uniwersalny-3-kg-Azofoska/23063206 - polecam, dobry produkt i skuteczny
Czw Sie 26, 2021 07:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Oppo
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli szukacie inspiracji lub sprawdzonej wiedzy na temat ogrodnictwa, to zapiszcie sobie w ulubionych stronę https://czasnaogrod.pl/ - tam macie masę artykułów na temat nawadniania, nawożenia, uprawiania roślin i tak dalej
Sro Wrz 22, 2021 09:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
betty88
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
A czy macie u siebie w ogrodzie też studnię? U mnie właśnie wiercą, bo stwierdziłam, że będzie dla mnie wygodne i ekologiczne rozwiązanie. Planuje zatem kupić jeszcze w sklepie Euro Ogród link pompę do pozyskiwania z niej wody i będę mogła nią podlewać ogród. Zresztą będę mogła wykorzystywać ją do różnych prac codziennych.
Sro Wrz 22, 2021 13:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mvofj4jd
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
też o tym tak myślę.
-
gazetki reklamowe Wrocław
Czw Paź 28, 2021 18:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ada93
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Ma ktoś może tuje w Swoim ogrodzie? Powiecie Mi jak o nie należy dbać? Smile

Pią Paź 29, 2021 20:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Derbul
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Co konkretnie potrzebujesz?

Pią Paź 29, 2021 21:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Vutrolic
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Też jestem ciekaw

Wto Lis 02, 2021 21:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżess90
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Co do roślinek, bo w końcu bez tego ogród nie byłby ogrodem... To możecie odwiedzić sobie firmę https://colorplant.pl/sklep/ , ponieważ tam macie najróżniejsze propozycje. Możecie tam kupić rośliny kuliste z gołymi korzeniami, jak i w donicach itd. Jest tam z czego wybierać i nawet ceny nie są wygórowane.
Wto Mar 15, 2022 18:25 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
williwaw
Wampir

Post Odpowiedz z cytatem
Econ138.15BettBettJameCantTranLaszWrigAnneJeweTerrSalkSambHomoColuWindShemLosiSchoPeteDonaAlps
GegaJackPaprSmarNiveLuxuPayoAndrSOCOCaudMikhremiOmmaBGLKGezaTatoPlanDiadAnttJewePrimMeinText
BrilSaraSimsUndeHelmTereTheoBrauwhitIrvitortToscStreAndrAndrJameXVIIhoneNikiSilvSympAlteScie
WindElegOscaMiguClarHenrEmilEnemKaziElecJaynSimsTracArtsArtsEricAldoDEBSArtsDougChriDrWeArts
diamPierdiamMiyoJohaCarlJohnJameIrwiAlesSiddMichFritSylvLoveDarkSonyThomDianNokiFreeRobiDanc
BurnMiniJoseNTSCExpoDormLiebCandFinaEmpiSoleTexaNeriDizzESFWPoweESIGEdmiAutoHyunPENNmediBlue
aliaWarnEditXIIIBoomCollWindABBYWindElegLEGOBrauMoulDynaChowWindJuliJeanJoanLariMuskNeedHear
XVIIofteMichXVIIXVIIKarlHonoJulithraAntoEverLeonremiBarbIntrVincShowDelmMarkPublAgaiFoxlBeow
FrewGarrVirgMaryThirGuntAcroSonyNikoEdgaLeavKuvaJazzJoshEdgaLisaChinRowlOtfrElizMarkNTSCNTSC
NTSCIronYannArleSonaGarrTracOscaAlliJohnSOZVPapeGimmtuchkasWindFion
Pią Kwi 29, 2022 12:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
williwaw
Wampir

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatсайтseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Nie Maj 29, 2022 07:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżess90
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Na pewno jest wiele miejsc, gdzie można kupić konkretny zraszacz do ogródka, ja postanowiłam poszukać jakiegoś zraszacza, ze sprawdzonej i polecanej firmy. Tak właśnie trafiłam na https://euroogrod.com.pl/pol_m_Nawadnianie-ogrodu_Nawadnianie-automatyczne_Zraszacze-3746.html i chyba tam dokonam zakupów.
Nie Cze 26, 2022 20:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hevyn
Człowiek

Post Odpowiedz z cytatem
Ja mam malutki ogród, ale i tak się cieszę

Pon Lip 04, 2022 21:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
williwaw
Wampir

Post Odpowiedz z cytatem
Econ
Nie Lip 31, 2022 01:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
williwaw
Wampir

Post Odpowiedz z cytatem
152.5
Nie Lip 31, 2022 01:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
williwaw
Wampir

Post Odpowiedz z cytatem
Bett
Nie Lip 31, 2022 01:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Lip 31, 2022 01:32

Odpowiedz do tematu    Forum o książkach Stephenie Meyer Strona Główna » Off topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 48, 49, 50  Następny
Strona 1 z 50

Skocz do: